Разводе се Миранда и Орландо

Aгенције
Разводе се Миранда и Орландо

Аустралијска манекенка Миранда Кер и њен супруг британски глумац Орландо Блум разводе се послије три године брака и шест година проведених заједно, изјавио је представник славног пара за онлајн лист "Е!News".

- У заједничком саопштењу Орландо Блум и Миранда Кер објавили су да су пријатељски раздвојени већ неколико мјесеци. Послије шест година љубави недавно су одлучили да се формално разиђу - рекао је представник манекенке и глумца.

Миранда и Орландо су рекли да ће наставити да се поштују и подржавају због сина Флина. Тридесетшестогодишњи глумац и 30-годишња манекенка модног ланца продавница "Victoria's Secret " упознали су се на модној ревији у Њујорку 2006. Годину касније, 2007. започели су романсу. Вјенчали су се у јулу 2010. на интимној церемонији.

Миранда је почела да се бави манекенством са 13 година, а 1997. године је освојила прво мјесто на такмичењу за аустралијске топ-моделе. Написала је књигу "Цијени себе", коју је намијенила дјевојчицама које желе да се баве манекенством.

Орланду су највише славе донијеле улоге у популарним филмским серијалима "Пирати са Кариба" и "Господар прстенова". Спада у глумце који су очигледни миљеници женског дијела публике.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана