Разводе се Карла Бруни и Никола Саркози

Глас Српске
Разводе се Карла Бруни и Никола Саркози

Француски лист "Le Journal du Dimanche" објавио је вијест да су француски предсједник Никола Саркози и његова супруга Карла Бруни пред разводом.

Наиме, како тврде, Карла и Никола међусобно се варају и ускоро би због тога могли да крену свако својим путем. Док лијепа прва дама наводно љуби музичара Бењамина Биолаја, француски предсједник пронашао је утјеху у загрљају 40-годишње Шантал Жуано, која је министар екологије. Ово је први пут да се у медијима пише о брачним проблемима пара док се Карлина изјава да јој је моногамија досадна, често спомињала у јавности.

- Тренутно је ријеч само о трачу, али би то ускоро могло да постане прича године. Љубав прве даме и музичара почела је прије неколико седмица. Карла Бруни заљубила се у Биолаја, а предсједник је утјеху нашао у "политичарки", пише француски лист. Ове приче почеле су да круже јер је Карла виђена како излази из стана музичара у којем наводно често борави.
Карла је Саркозијева трећа супруга, а из пријашњих бракова има троје дјеце, 24-годишњег Пјереа, 22-годишњег Жана и 12-годишњег Луја. Карла такође има деветогодишњег сина Aурелина.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана