Разводе се Џенифер Лопез и Марк Ентони

Глас Српске
Разводе се Џенифер Лопез и Марк Ентони

Aмеричка пјевачица и глумица Џенифер Лопез и њен трећи муж Марк Ентони саопштили су да се разводе послије седам година брака, пише часопис "Пипл".

- Одлучили смо да окончамо наш брак. Врло тешко смо донијели ту одлуку, али ће развод бити споразуман - наводи се у саопштењу двоје супружника, који позивају медије да поштују њихову приватност.

Џенифер Лопез (41) и Марк Ентони (42) тајно су се вјенчали у јуну 2004. године на Беверли Хилсу. Пјевачица је четири године касније родила близанце Макса и Ему, а послије паузе због рођења дјеце она се прошле године поново вратила на сцену.

Развод Џенифер Лопез и Марка Ентонија је, заиста, велико изненађење за све. Они су до јуче у јавности размјењивали страствене пољупце и загрљаје подршке.

Због тога су њихови фанови шокирани. Сви се сјећају чувеног пољупца пара који се догодио 25. маја када се Џенифер Лопез свечано прикључила жирију "Aмеричког идола". Тада су показали да су још заљубљени.

Посљедњи пут су се заједно појавили 10. јуна у Њујорку на једној манифестацији. И тада су се страствено љубили.

Због тога вјероватно нико није видио проблем у томе што се Џенифер и Марк претпрошле недјеље нису заједно појавили на додјели британских награда када су се славни упознавали са принцем Вилијамом и Кејт. Џенифер је тада дошла у пратњи своје мајке. Брак Џенифер Лопез и Марка Ентонија је до данас био као у бајци. Барем је тако изгледало. Кроз све животне путеве су ишли заједно, како приватно, тако и пословно. Ништа није указивало на то да ће једно другом рећи збогом. Пропали бракови Џенифер Лопез почели су са Ојанијем Нумом, а слична се прича наставила и са њеним другим мужем Крисом Џудом. Ни Марк се не може похвалити успјелим везама. Пропао му је брак са Дајанаром Торес, са којом има синове Кристина и Рајана, а кћерку Aријану добио је још прије првог брака.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана