Разводе се Анђелина Џоли и Бред Пит

index.ha
Разводе се Анђелина Џоли и Бред Пит

Лос Анђелес - Амерички таблоиди на својим насловницама преносе вијест о разводу Бреда Пита и Анђелине Џоли након готово десет година везе и мало мање од годину дана брака.

ИнТоуцх пише да би Бред могао поновно да посјети свог адвоката за разводе, с обзиром на то да је његов брак с Анђелином у проблемима. Проблеми су почели управо с вјенчањем, а посљедњих мјесеци однос између њих додатно се погоршао.

Извор који је за таблоид проговорио тврди да ће пар свој развод објавити до краја ове године. Разлог чекања с објавом јесте промоција њиховог заједничког филма "By The Sea", на чијем су сету и започели брачни проблеми. Осим тога, рачунају и да би могли да добију неке награде за филм који је она режирала. Непознати саговорник тврди да је развод иницирао Бред.

"Он је тај који је тражио крај. Он је рекао Анђелини да су готови. Несрећан је и жели да изађе из тог брака", тврди извор.

Наводно су свему пресудиле Анђелинине особине које је највише волио на почетку, преноси Index.

"Тврди да га је контролисала од првог дана везе. Иако му се то свиђало на почетку што је преузела контролу, почео је да јој замјера моћ коју има над њим", тврди извор.

Познати пар ће се до краја године појављивати заједно у јавности.

"То је Анђелинин најличнији филм до сад и пуно јој значи. Преклињала је Бреда да је остане с њом док филм не постане хит. Он је невољно пристао", закључује неименовани извор.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана