Разводе се Ана Фарис и Крис Прат

Агенције
Разводе се Ана Фарис и Крис Прат

Глумачки пар Ана Фарис и Крис Прат одлучио је да стави тачку на њихов осам година дуг брак након безуспјешне борбе да превазиђу проблеме.

Њих двоје су важили за један од најскладнијих свјетских парова, који је о својој љубави причао бајковито и са озбиљном дозом романтике. У пару су увијек били насмијани и пуни подршке једно за друго. Ипак, звијезда филмова "Чувари галаксије" Крис Прат и његова супруга, глумица позната по улогама у комедијама попут "Мрак филма" Ана Фарис, званично су објавили да се разилазе.

Глумац је на свом "Фејсбук" налогу објавио пост у којем обавјештава фанове о разводу.

- Ана и ја смо тужни што објављујемо да се разводимо. Борили смо се већ дуже вријеме и веома смо разочарани. Наш син је срећан што има родитеље који га воле и због њега желимо да све ово прође у тишини и приватности колико је то могуће. Ми се и даље волимо и поштујемо једно друго и увијек ћемо чувати успомене на вријеме које смо провели заједно - написао је Крис.

Недавно су почеле да круже приче о тензији између њих двоје, а Прат је чак виђен у јавности без бурме на руци. Неименовани извор изјавио је за "Пипл" да је Ана дјеловала несрећно због Крисових честих путовања на снимања.

У децембру прошле године Ана је отворено причала о свом браку.

- Поносна сам на мој однос са Крисом, али како он често путује због потреба снимања, а ја сам код куће и чувам сина, сасвим је нормално да се понекад осјећам усамљено и рањиво, као што би и сваки нормалан човјек - искрена је била Ана.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана