Развод Питових посљедица тоталне анархије

Агенције
Развод Питових посљедица тоталне анархије

Амерички глумац Бред Пит, који се недавно нашао у центру пажње јавности због развода од супруге Анђелине Џоли, под истрагом је полиције у Лос Анђелесу и социјалних служби због навода да је вербално и физички злостављао своју дјецу.

Наводно злостављање разлог је развода, а инцидент који је све покренуо десио се прошле сриједе када је породица била у приватном авиону. Према изворима блиским породици, Пит се напио и почео да виче и физички злоставља дјецу.

Инцидент је анонимно пријављен социјалним службама које су испитале Бреда и Анђелину, а планирају да испитају и дјецу. Извор близак Бреду Питу тврди да он ово узима веома озбиљно и да негира да је злостављао своју дјецу те да ће тражити заједничко старатељство над дјецом.

Како откривају дадиље, али и њихови пријатељи, у дому славног пара владало је тотално расуло. Иако су Анђелина и Бред годинама покушавали да се представе као сјајна породица, истина је, чини се, ипак мало другачија. У породици има шесторо дјеце, 15-годишњи Медокс, 12-годишњи Пакса и 11-годишња Захара, као и троје биолошке, десетогодишња Шајло и осмогодишњи близанци Нокс и Вивијен. 

У кући је шест дадиља, по једна за свако дијете, као и кувари, с обзиром на то да Анђелина не воли да кува. Живот у њиховом дому је прилично хаотичан. Дјеца никад нису ишла у школу, осим Медокса, за којег Анђелина сматра да има висок ниво интелигенције, мада су и њега брзо исписали из школе.

Бред је једном приликом изјавио да је ситуација у кући као из сцене у менталној институцији у филму "Лет изнад кукавичјег гнијезда". 
- Тако изгледа јутро у нашој кући. Хаос од јутра па све док се свјетла не угасе, а некад и послије тога - рекао је Бред, покушавши да се нашали, али истина није далеко од тога. 

Дадиље су испричале да се дјеца стално свађају и псују, а Медокс и Пакс имају посебно лошу нарав.

- Медокс пије вино и вози ауто по имању. Дјеца више слушају Бреда, али су свакако много непослушна. Анђелина никад не диже глас на њих и буквално све им допушта. Њих двоје немају ама баш никакву контролу над дјецом. Она усред ноћи трче ходницима и урлају на све стране. Шајло се облачи као дјечак још од своје треће године, а они су је у томе подржавали. Бред је једном приликом испричао да она захтијева да је зову Џон. Медокс је ту најтежи. Стално има ножеве и занимају га рат и пиштољи - испричала је дадиља. 

Дјеца током цијелог живота не знају за стабилност и дом, пошто се породица често сели и путује широм свијета.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана