Размажена милијардерка жели друго вјенчање јер јој се прво није свидјело

ГС
Foto: Инстаграм

Никола Пелц наводно жели друго вјенчање са супругом Бруклином Бекамом након што је откривено да је њен отац поднио тужбу од 132 хиљаде фунти против организаторки вјенчања.

Глумица (28) и син Викторије и Дејвида Бекама (23) венчали су се у априлу прошле године, али Никола сада озбиљно размишља о другом вјенчању јер је прво било “стресно од почетка до краја”.

- Цијела ствар била је ноћна мора. Далеко од тога да је била задовољна вјенчањем. Рекла је Бруклину да се осјећа као да то још увијек има утицаја на њихов однос и да јој је тешко да гледа слике с венчања. То је само подсјећа на сву драму, јер обоје изгледају јако напето - објашњава извор за британски магазин Closer.
- Прича се о другом вjенчању за њихову прву годишњицу. Никола жели да понови све с новом хаљином, новим сликама и, упркос туђим мишљењима, жели да све изгледа још раскошније - додаје извор, истичући да би друга церемонија могла да буде прилика да Викторија и Никола изгладе ствари, јер би то "означило нови почетак”.

Вијест долази након што је драма у вези с тродневном церемонијом разоткривена у тужби од 188 страница.
"Вјенчање из снова” у износу од три милиона фунти убрзо је освануло на страницама Вог магазина, али било је наводно толико хаотично да га је чак и њен отац назвао ср*њем.

Организаторке венчања Никол Брагин и Аријана Гриџалба остале су „сломљене” када је милијардер и бизнисмен Нелсон Пелц (80) покренуо тужбу, тражећи повраћај својих 132 хиљаде фунти депозита, преноси Телеграф.

Пелц тврди да су добиле отказ само неколико недјеља прије венчања због наводних грешака. Међутим, прошле недјеље су Брагин и Гриџалба одговориле назвавши Пелца насилником и поднијеле противтужбу због кршења уговора.
Такође туже Николу, њену мајку Клаудију и дизајнера вјенчања Ришија Патела за одштету од најмање 41 хиљаду фунти плус трошкове, што би могло да досегне стотине хиљада фунти.

Фирма План Десигн Евентс ангажована је у фебруару прошле године, само шест недјеља прије вјенчања. Организаторке су пристале на накнаду од 264 хиљада фунти, а Пелц је платио аконтацију од половине износа.

Преузеле су дужност од Престона Бејлија, који је прије планирао венчање Кетрин Зите Џонс и Мајкла Дагласа. Бејли је отишао споразумно након годину дана рада јер му је распоред био „пренатрпан”.

Организаторке које су га замијениле тврде да су ствари биле толико хаотичне – с вишеструким списковима гостију и младом која је наводно била „презаузета” да би разговарала телефоном – да је све кренуло низбрдо.

Судска документа садрже стотине текстова и порука на WhatsApp-у који показују да су спискови гостију били непотпуни, да нису направљени аранжмани за путовање, па чак да цвијеће и торта нису још били сређени. Фризери и шминкери, те фотографи  такође нису били потврђени. Организаторке кажу да су радиле 17 сати дневно како би удовољиле захтјевима своје клијенткиње Николе.

И док је већ било извјештаја о свађи између Николе и њене будуће свекрве, јер је млада одлучила да носи Валентино хаљину умјесто њеног дизајна (Никола је то касније демантовала), било је јасно, стоји у тужби, да Пелцови нису хтјели да Викторија буде свјесна грешака у посљедњем тренутку.

- И Клаудија и Никола инзистирале су на томе да Викторија Бекам не смије да сазна ни за какве грешке у вези с планирањем вјенчања свог сина - стоји у судском поднеску.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана