Разишли се Кање Вест и Јулија Фокс, она признала: Нисам била заљубљена у њега

ГС
Foto: Архива

Иако је Кање Вест недавно открио како поново ужива у љубави, и даље је наставио бити у центру пажње због контроверзног односа са бившом супругом Ким Кардашијан, а сада се и његова кратка романса привела крају.

У посљедње вријеме, у љубавни живот Кање Веста упућена је цијела јавност, а сада је завршила и његова "обећавајућа" романса са манекенком Јулијом Фокс.

Иако су многи мислили како ће новопечени пар искористити Дан заљубљених на што бољи начин, стигла је вијест о њиховом прекиду, а све је потврдила и сама Јулија.

"Сви бисте вољели да сам несрећна. Медији би радо да виде усамљену тужну жену како сама плаче у авиону, али то није истина! Кање и ја смо и даље у добрим односима. Волим га, али нисам била заљубљена у њега. Зар мислите да имам 12 година", написала је манекенка у посту који је убрзо избрисала, преноси Пипл.

Ипак, извори тврде како је за крај њихове везе заслужна и удаљеност, будући да Кање живи у Лос Анђелесу, а манекенка у Њујорку.

"Јулија је првенствено мајка, а њена породица и обавезе налазе се у Њујорку. Кање је изразио жељу да она буде у Лос Анђелесу, али она то није могла прихватити", рекао је извор подсјетивши да манекенка има једногодишњег сина.

Гласине о њиховој романси започеле су уочи новогодишњих празника, када су по први пут виђени заједно у Мајамију. Од тада, пар се све чешће заједно појављивао у јавности, а заједно су прославили и Јулијин рођендан.

"Фокс и Вест су управо изашли из својих пријашњих веза и помогли су једно другоме да се опораве. Они су на неки начин сродне душе и супер је то гледати", рекао је извор раније.

Иако су кренули путем који је наслућивао како се ради о нечем озбиљном, њихова веза није издржала.

Многи су наслутили и како је цијелој ситуацији резултовао и реперов бурни однос са бившом супругом Ким, од које се након седам година брака разишао у фебруару 2021. године. Све до недавно, пар се јавно препуцавао око њихове дјеце, а иако и Ким већ пар мјесеци има новог дечка Петеа Давидсона, Вест је дао наслутити да се и даље нада помирењу с њом.

"Нисам посвађан ни с ким, волим своју породицу и не одустајем од њих. Вјерујем да ћемо опет завршити скупа", истакао је репер, преноси портал Кликс.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана