Рат уживо:! Исидора Бјелица: Станија, кокошко!

Курир
Рат уживо:! Исидора Бјелица: Станија, кокошко!

КњижевницаИсидора Бјелица напала је VIP сурвајверку Станију Добројевић , и то пред телевизијским камерама током снимања емисије „Ја то тако” на Пинку.

 - Исидора и Станија биле су гошће и атмосфера је била више него пријатна до момента кад је Бјелица почела с прозивкама. „Комплименте” које је списатељица упутила старлети иницирала је расправа о фамозном рачуну од сто хиљада евра који је један господин, наводно, направио у Сен Тропеу покушавајући да освоји Станију. Она га је недавно окачила на Фејсбук по наговору људи с једног веб-портала како би проверила реакције својих фанова и посетилаца сајта. Исидора није схватила да је све то фора, већ се упецала и почела расправу о томе. Кад је укапирала да је насела, била је веома љута. У бесу је одбрусила Станији: „Баш јака шала, кокошко!” - открива за Курир један од продуцента с Пинка.

Станија није жељела да се упушта у расправу, већ је са осмјехом наставила да одговара на питања водитељке. Обије су послије снимања изашле као фурије, не поздравивши се.

- Шта очекујете да кажем?! Нећу да коментаришем, јер ми васпитање налаже да се према старим госпођама односим с поштовањем. Тако ће и остати - рекла је Станија за Курир.

Исидора није жељела да коментарише цијелу ову причу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана