Рат српских пjевачица на интернету

B92
Рат српских пjевачица на интернету

Рат на друштвеним мрежама између Наташе Беквалац и Јелене Карлеуше избио је када се Наташа појавила на насловници једног магазина, а Јелена је ту фотографију упоредила са својом сликом од прије 17 година.

Потом се појавила још једна фотографија манекенке која је у истој пози из 1998. године.


"Фотограф и уредник магазина за који се сликала Беквалац поставили су слике те непознате манекенке која се исто тако сликала и на тај начин су упропастили Беквалчеву, не мене. Показали су да је њихова насловна страна са Наташом Беквалац само обична копија нечега што се већ радило. Они су на тај начин ударили на Наташу која је на њиховој насловној страни", казала је Карлеуша.

Онда се огласила Наташа, која је објавила фотографију на Инстаграму с поруком "DG FAMILY – ORIGINAL. Немој да си у проблему", алудирајући на причу о лажној хаљини Карлеуше.

Карлеуша је убијеђена да је Наташа Беквалац то поставила по савјету блиских људи како би јој узвратила, али Јелена истиче да њена колегиница није такав човјек.

"Жао ми је што је потпала под утицај лоших људи, али брзо се сабрала, па избрисала фотографију", додаје Карлеуша и каже да се никада неће наљутити на Наташу, јер јој она није циљ.

Карлеуша је за крај рекла да ће Наташа и остале колегинице послије њеног албума 50 година имати нешто да имитирају, али Наташа Беквалац је имала спреман одговор.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана