Рат око Сораје: И Велики брат и Фарма хоће старлету

Агенције
Рат око Сораје: И Велики брат и Фарма хоће старлету

Београд - Плејбојева зечица Сораја сљедећег викенда улази у кућу на Кошутњаку, преносе агенције.

Иако је добила позив и за Фарму и за VIP Велики брат, старлета се ипак одлучила за риалити који ју је прославио.

Осим тога, на одлуку су, како смо сазнали, утицали и висина хонорара и имиџ који риалити носи са собом.

Наиме, како незванично сазнајемо, “борба” око Сораје траје неколико недјеља.

И једни и други нуде јој високе хонораре.

Старлета у рукама има оба уговора за учешће.

Ипак, како сада ствари стоје, Сорају ћемо гледати у Великом брату.

И док ће на имању у Лисовићу Секси Сандра, Екрем Јеврић и Игбала, Зорица Марковић, Станија... гајити лук и мусти краве, Сораја ће се у Великом брату дружити са Синди, манекеном Владом Вуксановићем, побједником „Сурвајвера” и дечком Наташе Беквалац, али и његовом другарицом из „Сурвајвера” Авом Карабатић.

Надметање два водећа риалити шоуа око учесника траје већ недјељама и коначан списак учесника знаћемо вјероватно тек када буду и улазили у кућу или на фарму.

Самоувјереност организатора најбоље осликава и порука из организације Великог брата - да „нема тих пара за које би њихови учесници ушли у било који други риалити”.

Такође су додали да је ове године акценат Великог брата на имиџу и да ће бити много ликова који су раније живјели у кући на Кошутњаку, али да то свакако нису људи који се провлаче по другим програмима овог типа.

Међу тим ликовима би требало да буду Немеш, који улази без Маријане, потом Милић Вукашиновић, а требало би да уђу и нове личности попут Тонија Монтана.

Иако је било много нагађања око датума стартовања VIP Велики брат на Телевизији Б92, борба за педесет хиљада евра ипак почиње наредног викенда.

Све припреме се приводе крају.

Кућа на Кошутњаку је потпуно сређена, а при крају су и радови који се изводе у дворишту.

Прошле недјеље су завршене и посљедње техничке пробе, на којима су се продуценти увјерили да све камере и микрофони раде како треба.

Такође смо сазнали да је кастинг за нове учеснике у овом риалитију затворен и да су продуценти задовољни личностима које су изабрали.

Односно, екипа људи која ће мјесец дана становати на Кошутњаку је дефинитивно оформљена, још је само остало да се уселе.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана