Растали се Владо и Милица Георгиев: Пјевач спаковао кофере и напустио супругу и ћерке

GS
Foto: Printscreen

Готово је вријеме одмора и пјевач Владо Георгиев сада је отпочео са наступима. Растали се Владо и Милица Георгиев, и док се мама овог септембра бави припремама дјевојчица за вртић и школу, Владо ради, а у слободно вријеме релаксира се далеко од породичног дома.

Растали се Владо и Милица Георгиев, те је пјевач супругу оставио у породичном дому у Београду, док се он са бендом запутио на југ Србије, где има заказане наступе. Ипак, када не наступа певач налази времена за одмор, а како ужива показао је својим пратиоцима на "Инстаграму".

- И послије Јадранског мора човек може да се одмори на правом мјесту. Ниш је озбиљан град - написао је певач уз фотографију на којој позира на базенима једног спа комплекса.

Иако ужива у свом послу и концертима на којима публика са њим пева у глас, Владо са нестрпљењем чека да се врати супрузи и ћеркама Софији и Елени, које су центар његовог света.

- Та дечја искреност и невиност заиста су највећи дар и благослов у коме сада као родитељи уживамо. Формирање карактера и личности на дневном нивоу је нешто фасцинантно. Гледате у сутрашње људе. То не видите док нису ваша деца. Неке ствари никада нисам примећивао док нисам постао отац - испричао је о својим ћеркицама једном приликом за "Хело!"

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана