Расплакала се док је говорила о својим проблемима

Aгенције
Расплакала се док је говорила о својим проблемима

Једна од најљепших жена на свијету, познати топ модел Наоми Кембел осим популарности коју је стекла носјећи одјећу познатих креатора, јавности је позната и по испадима које је имала...

Наиме, Наоми се расплакала током гостовања у једном британском шоу програму "The Jonathan Ross Show" када је говорила о својим изливима бjеса у прошлости.

"И бијес је емоција. Било је ствари са којим сам морала да се носим.Успио си да ме расплачеш" рекла је манекенка водитељу док се присјећала своје прошлости.

Наоми се пуних десет година од 1998. до 2008. године суочавала са многобројним испадима бјеса, одсносно оптужбама за насиље над својим запосленима, али и сарадницима. Један од испада је и бацање мобилног телефона на кућну помоћницу због чега је манекенка морала на суду да призна кривицу и плати помоћници одређену своту новца за претрпљене повреде, али и да пристане на пет дана друштвено корисног рада. Осим тога Наоми је била одређена и обавезна терапија.

Манекенка је признала да још увијек иде на терапију која јој је како каже много помогла, али да се сваки пут када се присети своје прошлости веома растужи јер није поносна на тај буран период у свом животу.

Наоми је још и рекла како јој се још од раскида са руским милијардером Владимиром Доронином, са којим је била пет година у вези, нико не допада.

"Мислим да сам се смирила, још увијек не са оним правим, али сријечна сам са својим животом. Нисам савршена, али се трудим колико год могу да живим нормално", закљућила је манекенка.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана