Раскринкан један од најпознатијих холивудских парова

Агенције
Раскринкан један од најпознатијих холивудских парова

Алексис Аркет, чланица чувене глумачке породице и активистица за ЛГБТ права на Фејсбуку је реаговала на одлуку Џејде Пинкет Смит која ће да бојкотује овогодишњу додјелу Оскара због недостатка афроамеричких глумаца међу номинованима.

"Када Џејда призна да је геј и када Вил призна да му се први брак завршио када га је супруга ухватила у сексу са тадашњим спонзором, славним менаџером Бенијем Медином, онда ћу их послушати", написала је.


Алексис, која је рођена као Роберт тврди да је Вил хомосексуалац и да је бившу супругу Шере Зампино потплатио да ништа не говори у јавности.

"Вил је на сету за филм 'Six Degrees of Separation' направио праву драму јер је по сценарију требало да пољуби глумца Ентонија Рапа. Наговорио је редитеља да му снимају само потиљак, па се наводни пољубац није ни видио", испричала је њена сестра Патриша Аркет.

"Хомосексуалци имају непријатеље, они се скривају у ормарима. Признање је здрава ствар. Или си с нама или си против нас. Мораш одлучити. Данас", закључује Аркет и додаје да би звијезде то што прије требало да признају како би били узори ЛГБТ омладини која размишља о самоубиству због малтретирања у школи.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана