Раскинуо најмистериознији пар Холивуда: Били у вези шест година, никада се нису појавили на црвеном тепиху

Г.С.
Раскинуо најмистериознији пар Холивуда: Били у вези шест година, никада се нису појавили на црвеном тепиху

Иако су се својски трудили да сакрију своју везу посљедњих шест година, јавност је сазнала за њихову љубав. Неизбјежно, сазнало се и да су Тејлор Свофт и Џо Алвин раскинули, дискретно (за јавност) баш како су се и вољели.

Портал “ЕТ” јавља да су се америчка пејвачица и британски глумац разлишли пријатељски, без драматике.

“Веза је кренула тим путем. То је разлог због којег Алвин није примјећен ни на једном њеном наступу”, додао је извор, док “Пејџс сикс” пише да је пар раскинуо прије неколико недјеља.

Вијест о раскиду услиједила је након што је прије само неколико недјеља било опречних прича о њиховој вези, о чему је писао “Пипл”.

“Џо ће путовати са њом на турнеју кад буде могао. Супер су заједно. Џо подржава њену каријеру”, испричао је тада извор, а онда с еу међувремену десио преокрет.

Тејлор Свифт и Џо Алвин били су у вези од 2016. године, а она је у својим бројним пјесмама изражавала емоције према Британцу са којим је почела да се забавља након што је раскинула са Томом Хидлестоном.

Бивши партнери трудили су се да што више своју везу држа даље од очију јавности. Он је 2018. за “Вог” признао да постоји огромна знатижеља јавности у вези са његовом романсом са добитницом Гремија. Похвалио је тада и себе и Тејлор на жељи да заштите приватност.

Иако су били у вези годинама, њих двоје се никада нису појавили на црвеном тепиху. Џо је заједно са Тејлор Свифт писао музику под псеудонимом Вилијам Боуери на њена посљедња три албума: Folklore, Evermore и Midnight.

Она је прошле године демантовала да су се вjерили, а о томе је и пjевала. Алвин је у интервјуу за “Волстрит журнал” 2022. истакао слиједеће: “Када бих добио фунту сваки пут када су ме питали да ли сам се вјерио, имао бих гомилу новца. Истина је да то не бих никада ни потврдио ни демантовао”.

Јасно је зашто су били најмистериознији пар Холивуда и због чега се нису оглашавали за “Дејли мејл”.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана