Раскинули Роналдо и Ирина

Агенције
Раскинули Роналдо и Ирина

Страни медији не престају да пишу о раскиду једног од најпознатијих парова на свијету, славног фудбалера Кристијана Роналда и руске манекенке Ирине Шајк.

Иако су већ дуго заједно, круже трачеви да су познати фудбалер и заносна манекенка, један од најљепших парова данашњице, раскинули. 

Прошле године су били заједно на престижном догађају FIFA где је славни фудбалер проглашен најбољим, а тада му је руска манекенка дала подршку на друштвеним мрежама.

Међутим, то се није догодило и ове године. Наиме, Ирина се већ данима одмара далеко од свих па редовно објављује голишаве фотографије у бикинију са егзотичне локације на којој је прославила свој 29. рођендан. 

У исто вријеме Роналдо се појавио у Цириху гдје је преузео "Златну лопту", а своју вјереницу Ирину није ни поменуо у говору захвалности, што је још више подгријало трачеве да неко вријеме нису заједно.

Недавно је чак помињано и да ће се вјенчати, међутим, обоје су демантовали те информације, а тада су изјавили да уживају у вези и да ће за све доћи вријеме.

Да ли је прошло вријеме велике љубави између Ирине и Роналда, остаје да се види.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана