Раскинули Никол Шерзингер и Луис Хамилтон

Глас Српске
Раскинули Никол Шерзингер и Луис Хамилтон

Популарна пјевачица и возач "формуле 1" прекинули су четири године дугу везу.

Луис Хамилтон и Никол Шерзингер раскинули су везу дугу четири године, а на тај корак су се одлучили послије дужег периода у којем се нису виђали. Наводни разлог за раскид је то што пар није могао да усклади пословне и приватне обавезе.

- Они су још увијек веома добри пријатељи и то је био пријатељски растанак. Једноставно су закључили да не могу да одрже везу уз пословни распоред какав обоје имају - изјавио је њихов пријатељ.

Никол је тренутно ангажована у жирију емисије у којој се такмиче музички таленти "X-Factor" у СAД, па је приморана да вријеме проводи у Калифорнији, док с друге стране Хамилтон путује по цијелом свијету да би учествовао на тркама "формуле 1".

Луис Хамилтон и лијепа Никол посљедњи пут су виђени заједно у јавности у августу, а познато је да Никол свуда прати свог седам година млађег момка. На његовим посљедњим вожњама Никол није била, јер она вријеме проводи у Лос Aнђелесу, наводно због посла.

- Обоје желе да раде, да граде каријере, али веза им се распала. Међутим, што се тиче и њега и ње, ствари још увијек могу да се поправе - изјавио је извор близак пару, који тврди да је питање њихове добре воље да ли ће Никол и Луис дефинитивно отићи свако на своју страну.

Пар се и раније разилазио, а посљедњи пут раскинули су у јануару прошле године, када се Никол наводно виђала са Ником Хаусом, власником елитних клубова у Лондону.

Веза између Никол Шерзингер и возача "формуле 1" Луиса Хамилтона почела је 2008. године.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана