Раскинули Леонардо Дикаприо и Блејк Лајвли

Глас Српске
Раскинули Леонардо Дикаприо и Блејк Лајвли

Глумци Леонардо Дикаприо и Блејк Лајвли раскинули су послије пет мјесеци везе.


Пар је, бар према писању америчких таблоида, неколико пута већ раскидао, али су се увијек и мирили, међутим да је сада заиста крај потврдили су и њихови портпароли у скоро идентичним саопштењима.

"Леонардо (36) и Блејк (23) више нису у вези, али ће остати у пријатељским односима".

Раскиду се нису надали ни њихови блиски пријатељи, коју су за ову вијест сазнали из медија. Сви су били убијеђени да је Блејк успјела да "укроти" Леонарда јер су много времена проводили у заједничкој кући - сами.

Проблеми су, наводно, настали јер је она жељела и брак, али популарни Лео на то још није био спреман.

Поред тога, Блејк се није баш допала ни глумчевој мајци која је кривац за један од ранијих раскида.

Дикаприо је раније био у вези са манекенкама Жизел Бундшен и Бар Рефаели, док је Лајвлијева три године била са Пеном Беџлијем, са којим глуми у "Трачари".

Половином јула ове године Дикаприо и Блејк су раскинули због утицаја Леове маме.

Наиме, када је упознала звијезду серијала "Gosp Girl" Блејк Лајвли мама познатог холивудског глумца Ирмелин Дикаприо нимало није била фасцинирана атрактивном плавушом, што је на крају довело до тога да Дикаприо оконча везу са њом. Оно што се мами није допало је чињеница да је Блејк приликом сусрета са њом била јако нападна и није престајала да прича о себи и својој успјешној каријери глумице и модела.

Пријатељи лијепе Блејк су тада рекли да је глумица била шокирана и јако тужна због раскида, али и то да није могла да вјерује да је Лео под таквим утицајем своје мајке. Пар се послије тога ипак помирио, али, како се чини не задуго.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана