Раскинули Ирија Бредли, а разлог је потпуно невјероватан

Агенције
Раскинули Ирија Бредли, а разлог је потпуно невјероватан

Познато је да му је мајка највећи судија и да њу за све буквално пита. Па чак и за избор дјевојке.

Наизглед је све било у савршеном реду између глумца Бредлија Купера (41) и манекенке Ирине Шајк (30), али пар је након годину дана ипак одлучио да се растане.


Извор близак пару рекао је за једне свјетске медије да је Бредли био тај који је одлучио да стави тачку на њихову везу, јер између Ирине и његове мајке Глорије већ неко дуже вријеме сијвају негативне варнице.

"Ирина је мислила да ће она и Бредли да потрају јер је све било у реду између њих. У вези им је било савршено, али од Божића прошло године однос им се само погоршавао", рекао је извор.

Према ријечима извора, Ирина и Глорија се нису "мирисале" од самог старта. У сваком случају, Бредли је одлучио да стане на мајчину страну, а како се већ зна, Бредлију је најбитније њено мишљење у свему, па чак и у бирању партнерке.

"Биле су њих двије у коректном односу неко вријеме, али што су више времена проводиле заједно то је бивало све горе. Њихове препирке су одмах утицале на сам Бредлијев и Иринин однос", објашњава избор близак пару за "The Sun".

Али, већ се шушка да је Ирина преболела стару љубав и нашла утјеху у моделу Стивену Џејмсу, са којим је много пута радила кампање - кад прије.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана