Раскинули Ал Паћино и његова 54 године млађа дjевојка: Прије три мјесеца му родила сина, а сад пукла тиква

Г.С.
Раскинули Ал Паћино и његова 54 године млађа дjевојка: Прије три мјесеца му родила сина, а сад пукла тиква

Холивудска легенда Ал Паћино раскинуо је са Нур Алфалом, и то само три мјесеца након што му је ова 29-годишњакиња родила сина! Нур је поднијела и захтјев за старатељство, тражећи потпуно физичко старатељство које укључује повремене посјете славног глумца у "разумној" мјери.

Подсјетимо, 83-годишњи глумац и ова млађана бринета били су заједно од априла 2022, а пар је на опште изненађење јавности добио дијете 6. јуна ове године. Вијест је била толико невјероватна, да је у почетку чак и сам Паћино сумњао да је дијете заиста његово. Он је због тога тражио да се очинство потврди ДНК тестом.

Паћино из претходних веза већ има ћерку Џули (33) и 22-годишње близанце Оливију и Антона.

Како преноси "The Blast", који је добио увид у правну документацију, Алфала је суду рекла да је спремна да Алу додјели заједничко правно старатељство над њиховим сином, што би му дало право да се изјасни о питањима везаним за образовање, вјеру, лијечење и још много тога. Она је суду предала и документ, који је потписао и свједок, а којим Паћино признаје очинство дјетета.

Ова дама, која је од Паћина млађа 54 година, у судским документима навела је и да тражи да глумац плати трошкове њеног адвоката или било које друге трошкове везане за случај. Конкретан износ тражене алиментације није наведен.

Слаба на старије мушкарце?

Алфала је очито "слаба" на старије мушкарце, с обзиром да је у прошлости била у вези са Миком Џегером (80), а пар је раскинуо још 2017. године. Занимљиво је да је 2019. повезивана и са Клинтом Иствудом (92), али је на крају тврдила да су само пријатељи.

Нур је својевремно у једном интервјуу открила да људи јесу коментарисали њену везу са Џегером, али да се не каје ни због чега и да има много лијепих успомена из те романсе.

"Године ми нису биле важне. Срце не зна шта види, оно само зна шта осјећа. То је била моја прва озбиљна веза и за мене је то био срећан период", рекла је својевремено она за "Hello", преноси  Блиц жена

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана