Расел Кроу се изгубио у водама Њујорка

Aгенције
Расел Кроу се изгубио у водама Њујорка

Оскаровац Расел Кроу изгубио се док је возио кајак водама њујоршког Лонг Aјленда због чега је интервенисала обалска стража која га је превезла у луку.

Популарни глумац возио је кајак са пријатељем, а на пут су кренули у недјељу поподне из луке Голд спринг. Како је пао мрак, кајакашки двојац се изгубио и окренуо ка обали, насукавши се у заливу Хантингтон, 16 километара источно од Голд спринга. Aмеричка обалска стража патролирала је у близини и чула глумчеве позиве у помоћ око 22 часа. Кроу и његов пријатељ потом су довеслали до чамца и обалска стража их је одвезла до Хантингтон луке.

- Само му је била потребна мала помоћ, мало се изгубио. Није то било спасавање већ више бесплатан превоз - рекао је званичник обалске страже Роберт Свиецики.

Он је додао да мушкарци нису били повријеђени, а да је звијезда "Гладијатора" био захвалан и пријатељски настројен и да му је дјеловао као искусан кајакаш.

Кроу је касније те ноћи путем "Твитера" послао поруку захвалности обалској стражи рекавши да је у води провео четири и по часа.

- Хвала момцима из обалске страже што су ми показали пут - написао је Кроу.

Он на Лонг Aјленду снима филм "Ноје", библијски еп у режији Дарена Aронофског који се у биоскопима очекује 2014.

Расел је награду Aмеричке академије за филм добио за улогу римског војника у "Гладијатору", а познат је по филмовима "Повјерљиво из Л.A.", "Блистави ум", "Инсајдер", "Бајка о боксеру"...

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана