Расел Кроу истраживао своје коријене: Дошао до запањујућег сазнања

Г.С.
Расел Кроу истраживао своје коријене: Дошао до запањујућег сазнања

Новозеландски глумац Расел Кроу истражио је сопствену породичну историју и са својим обожаваоцима подијелио необично откриће.

Кроу тврди да је потомак посљедњег човјека који је легално погубљен одсјецањем главе, Сајмона Фрејзера.

"Изгуглајте га. Занимљив лик. Звали су га Стари Лисац. Његов подли начин живота сустигао га је када је имао 80 година и био је посљедња особа која је погубљена одсијецањем главе у Лондонском торњу", написао је глумац на друштвеној мрежи Икс откривајући занимљиву чињеницу.

"Краљ Џорџ је овај догађај сматрао изузетно важним и чак је поставио додатне трибине за публику. Непосредно прије погубљења, трибине су се срушиле и деветоро гледалаца је погинуло. Када је то сазнао, насмијао се прије него што је сјекира пала. Тако је настао израз 'глава му пала од смијеха', додао је Кроу.

Расел је рођен у Велингтону на Новом Зеланду и открио је својим слиједбеницима да има италијанске и норвешке коријене. "Дакле, сада знамо за норвешке везе, италијанске везе, вишеструке шкотске везе, везе са Маорима, али ево чудне ствари, ДНК тест блиског рођака ипак показује да је он већински Ирац, али не знамо како и од кога. Тако је кул коначно открити италијанску везу и колико год сам видио Италију, има много мјеста на којима никада нисам био. Чини се да је преда мном авантура", закључио је глумац.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана