Расел Бренд саслушан због оптужби за сексуални преступ

Танјуг
Foto: Агенције

ЛОНДОН- Британског комичара Расела Бренда саслушала је полиција Метрополитена поводом оптужби за сексуални преступ, које је он негирао рекавши да су све његове везе "увијек биле споразумне", пише Скај Њус.

Метрополитен полиција саопштила је да је мушкарац у 40-им годинама дошао у полицијску станицу на југу Лондона у четвртак, пренио је у недјељу Тајмс.

"Детективи су га опрезно интервјуисали у вези са три недавна сексуална преступа. Истраге се настављају", саопштено је из полиције, додајући да су примили "неколико оптужба за сексуалне преступе" у Лондону и другим  дијеловима земље од спровођења заједничке истраге Сандеј Тајмса, Тајмса и Чанел 4 Диспечеса, у којој је четири жене оптужило Бренда за сексуални напад у периоду између 2006. и 2013. године.

Британски јавни сервис, на којем је Бренд радио од 2006. до 2008. године, саопштио је да су се јавила још два подносиоца жалбе откако су покренули ревизију понашања ТВ и радио водитеља.

Укупно пет жалби до сада је упућено директно британском јавном сервису, од којих је једна укључивала „наводе о неприкладном понашању на радном мјесту".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана