Рајан и Блејк златни пар Холивуда

Агенције
Рајан и Блејк златни пар Холивуда

За златни пар Холивуда у 2016. години одабрани су Рајан Рејнолдс и Блејк Лајвли. И то не само због боје њихове косе, тена и тога што просто дјелује као да сијају, већ зато што су невјероватно слатки заједно.

Недавно су јавности представили своје двије кћерке први пут. Када је Рајан добио своју звијезду на Булевару славних на церемонији су га пратиле његове три најважније даме - супруга Блејк и кћеркице Џејмс и Инес. Двогодишњакиња је са плавом косом и локницама била звијезда дана, а поносни отац је изјавио: "Жалио бих за 20 година да нису биле овдје данас са мном".

Њихов први састанак није заправо био једно са другим.

- Тада смо били пријатељи. Сјећам се да је било занимљиво, јер годину након снимања "Green Lanterna" обоје смо били сингл - изјавио је Рајан у једном интервјуу и испричао како су изашли на двоструки састанак.

Блејк је изашла са једним момком, а он са једном дјевојком.

- Био је то најчуднији излазак за њих двоје, јер између мене и Блејк је сијевао ватромет. Прво је било чудно, јер смо дуго били пријатељи, али мислим да је најбоље везу започети из пријатељства - казао је он.

Он такође врло отворено говори о родитељству и његови фантастични и реалистични твитови о родитељству насмијали су многе.

- Ради прљав посао, човјече. Мораш да мијењаш пелене. Мораш да се будиш током ноћи. Људско биће ће изаћи из твоје жене, тако да је она већ урадила довољно. Зато мијењај пелене - савјетује мушкарцима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана