Рајан Гослинг најсекси мушкарац

Aгенције
Рајан Гослинг најсекси мушкарац

Холивудске звијезде Рајана Гослинга и Џенифер Лоренс сајт "Диџитал спај" прогласио је за најсексепилније познате личности 2013. године.

Више од 22.600 људи учествовало је у истраживању сајта који се бави шоу-бизнисом. На другом мјесту листе најсексепилнијих мушкараца је прошлогодишњи побједник Том Дејли, а на женској листи друго мјесто заузела је Мила Кунис.

Код мушкараца слиједе Дејвид Бекам, Ченинг Тејтум и Бенедикт Камбербач, а код жена Скарлет Јохансон, Никол Шерцингер и Мишел Киган.

Глумац и музичар Рајан Гослинг рођен је 12. новембра 1980. године, а први пут се представио јавности као дјечија звијезда на "Дизнијевом" каналу у "Микијевом клубу" (1993 - 1995), па је наставио да се појављује у породичним забавним програмима. У жижу јавности доспио је 2004. године главном улогом у романтичној драми под називом "Биљежница".

Талентовани плавокоси и плавооки глумац има савршено тијело, неодољиво је шармантан, али и увијек беспријекорно обучен са истанчаним осјећајем за стил. За њега кажу да је у поређењу са својим конкурентима, имењацима Рејнолдсом и Филипеом, најхаризматичнији, најзгоднији и најшармантнији, интригантни спој грубости и благости. Баш то што је неодољиво сексепилан, ћутљив и тајанствен освојило је жене широм свијета.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана