Рајан Гигс варао супругу

Глас Српске
Рајан Гигс варао супругу

Нова секс афера у енглеској Премијер лиги избила је само дан послије прославе нове титуле Манчестер јунајтеда, а у центру пажње је Рајан Гигс, најискуснији првотимац "ђавола" и човјек који до сада није имао мрљу у каријери.

У јавност је процурила информација да је легендарни Велшанин преварио супругу Стејси Кук, са којом има двоје дјеце, и да се тајно виђао са бившом учесницом британског "Великог брата" и велшким моделом, атрактивном бринетом Имоџин Томас.

Гигс је недавно затражио од Вишег суда да уведе забрану изношења детаља њихове везе у јавности, што му је иначе дозвољено по енглеском закону. Ипак, његова намјера да заташка читав случај брзо је прострујала градом, информација је зачас постала хит на друштвеним мрежама. Невјерство Велшанина дошло је и до енглеског парламента, а либерални демократа Џон Хеминг искористио је посланички статус и пред ТВ аудиторијумом у јавној дебати, објавио аферу фудбалера, позивајући се на коментаре људи са друштвене мреже "Твитер".

На сличан начин је и Џон Тери капитен Челзија, својевремено желио да заташка аферу са Ванесом Перонсел, али је убрзо разоткривен, баш као и Вејн Руни, који је варао трудну супругу Колин са проститутком. Остаје да се види да ли ће и Гигсова супруга прогледати кроз прсте невјерном мужу, као и двије другарице које су опростиле својим мужевима.

Менаџера "ђавола" сер Aлекс Фергусон, који је управо проглашен за најбољег у Енглеској од стране својих колега, брзо је реаговао на читаву причу и одржао састанак у четири ока са најискуснијим фудбалером. Према наводима енглеских медија Гигс је био прибран и сталожен и рекао је свом шефу да је максимално спреман и припремљен, те да може да се носи са притиском и да на њега може рачунати у финалу против Барселоне.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана