Рафаел Надал поново скинут

Глас Српске
Рафаел Надал поново скинут

Јесења посластица стигла је из "Aрманија". Други тенисер свијета поново је скинут.

Наиме, послије Дејвида Бекама и Кристијана Роналда, свој мишићави торзо у гаћицама на реклами "Aрманија" показао је и тенисер Рафаел Надал. Иако му је титулу најбољег свјетског тенисера преотео Новак Ђоковић, тренутно је заузео позицију најљепшег мушког тијела, које мами на куповину удобног и растезљивог доњег веша.

У новој кампањи "Aрманијевог" мушког доњег веша своје мишићаво тијело и зализану косу показао је двадесетпетогодишњи тенисер Рафаел Надал, стављајући се тако у ред спортиста који су се радо скинули за овај италијански модни бренд.

Овај шпански Aполон наслиједио је фудбалере Дејвида Бекама и Кристијана Роналда и постао заштитно лице линије доњег веша "емпорио армани" те "армани џинс".

И док његова "армани колегиница" Меган Фокс тијело показује у чипкастим гаћицама, њему је припао задатак да представи удобне и растезљиве боксерице.

Лако је претпоставити шта ће многим женама пасти на памет као идеалан божићни поклон за свог драгог, чија се мишићна маса можда разликује од Надалове, али чији шарм у једном залогају може "појести" многе мушкарце.

Торзо тенисера Надала привукао је прије свега женске погледе.

Шпанац, за којим уздишу дјевојке широм свијета, открио је да му је прави ужитак да сарађује са овим познатим брендом. Кампања је, сигурно, ужитак и за све Надалове обожаватељке. Секси фотографије снимљене су на Мајорки, а аутор је фотограф Стивен Клаин.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана