Радуљица одбио Партизан и Звезду због кампера и „Ју групе“

ГС
Радуљица одбио Партизан и Звезду због кампера и „Ју групе“

БЕОГРАД . Иако се неко вријеме помињао као могуће појачање Црвене звезде, али и Партизана, бивши кошаркашки репрезентативац Србије Мирослав Радуљица неће играти кошарку неко вријеме јер иде да вози кампер у Сједињеним Америчким Државама.

 

Он ће предсетојеће јесени да буде дио каравана у којем ће са члановима “Ју групе” да крстари кроз Америци. Члан групе Жика Јелић је рекао какву улогу ће да има српски кошаркаш.

-Били смо 2012. године и сада опет крећемо моторима по Америци. Та вожња остала нам је у фантастичном сјећању, тако да је наш пријатељ и бајкер Бошко Чукић предложио да крајем септембра одемо Драги, ја и још неколико пријатеља. Међу њима је и кошаркаш Мирослав Радуљица који има специјалан задатак да вози велики кампер. Радуљица је као дечак имао велику жељу да вози камион, па ће му тако делимично бити испуњена жеља. Нас неколико ће возити моторе, али не сваки дан јер је тура напорна, од Чикага па све до Лос Анђелеса - рекао је за Жика Јелић за "Недељник".

Потом је изнио неколико детаља о рути.

-Возићемо по чувеној „Рути 66“ о којој маштају многи. То је пут који спаја два краја Америке, а интересантан је јер су на њему бензинске станице и барови нетакнутог старог изгледа. Цијели пут ће се снимати и гледаћете га на телевизији - казао је Јелић.

Радуљица је посљедњих пет сезона играо у Кини за Жеђијанг и Ђангсу. У Звезди је био у два наврата и у Партизану. Играо је и за Милвоки и Минесоту у НБА лиги.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана