Раде Шербеџија доводи Aнђелину Џоли у Београд

Глас Српске
Раде Шербеџија доводи Aнђелину Џоли у Београд

Прослављени умјетник и глумац са холивудском каријером Раде Шербеџија одржаће концерт 21. јануара у "Мадленијануму". Овим сада већ традиционалним наступима Шербеџија неколико година уназад одушевљава бројну публику у Србији својим емотивним стиховима и мелодијама.

На његовим концертима увијек буде и неколико изненађења. Тако је на једном од наступа у Београду овације публике изазвао изненадни излазак на бину једног од најпознатијих домаћих кантаутора Ђорђа Балашевића, затим и наступ Саше Лошића, фронтмена "Плавог оркестра".

Претпоставља се да ће овога пута изненађење бити долазак Aнђелине Џоли, јер је прије десетак дана у емисији "Ћирилица" Раде открио да ће довести Aнђелину у Београд око Нове године и открио да је холивудска дива требало да са њим "инкогнито" допутује у српску престоницу прије неколико дана, али да су је у томе спријечиле припреме за премијеру филма "У земљи крви и меда", која је заказана за 2. децембар.

Шербеџија је, иначе, још крајем августа ове године, када је био њен домаћин на Брионима, најављивао Aнђелинину посјету Београду.

Тада је открио да је угостио једну од најљепших жена на свијету.

- Лично сам се побринуо за њену исхрану, боравила је у вили "Бриони" у којој су својевремено одсједале Софија Лорен и Ђина Лолобриђида. Набавио сам јој свијеће, шкољке, ораду и другу бијелу рибу, а пила је домаће црно вино из једне конобе близу Пуле - рекао је тада глумац.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана