Рада Манојловић учи да вози скутер на води ФОТО

Aгенције
Рада Манојловић учи да вози скутер на води ФОТО

Рада Манојловић у паузама наступа на Црногорском приморју учи да вози скутер на води.

Пошто важи за једну од најзгоднијих пјевачица на естради, инструктор вожње није јој помагао само да савлада команде скутера већ и да обуче заштитни прслук.

Рада обожава плажу, купање и сунчање, па радни боравак на Приморју користи и за одмор и за опуштање.

Док њене колеге након ноћних наступа по дискотекама махом преспавају цео дан, Рада устаје рано и одлази на плажу.

Колико воли море, опјевала је и у песми „С мора на планине", за коју је недавно на плажи Јаз код Будве снимила веома атрактиван спот у купаћем костиму.  

„Ех, што волим море, ех, што волим море, цело друштво моје спустило се доле...", пјевушила је Рада док ју је инструктор облачио, а већ слиједећег тренутка на скутеру су кренули ка пучини.  

Исто то Радино друштво које је опјевала у пјесми испричало нам је да јој се вожња скутера толико допада да ће Милану Станковићу предложити да купе један.  

- Раду не држи место, а има и пуно пријатеља широм Црногорског приморја које би волела да обиђе. Пошто је сезона одмора, на путу је гужва, па је Рада схватила да ће скутером пре стићи од једног до другог места - прича Радин познаник.  

Он нам је открио да колико год популарна звијезда „Гранда" воли публику, понекад хоће на миру да се купа на дивљој плажи до које ће лако стићи скутером.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана