Рада Манојловић открила кад је почела да се осјећа секси

GS
Рада Манојловић открила кад је почела да се осјећа секси

Рада Манојловић никада није крила да је живот није мазио, али је једна од ријетких која се не либи да говори о свом одрастању и тешким тренуцима.

Таленат, воља за успјехом и упорност довели су је до самог врха естраде, али како каже без очеве подршке не би све било исто.

"Тата ми је био и возач и телохранитељ и све живо јер сам ја већ од шеснаесте године певала, мислим професионалино. Иначе сам од седме године аматерски певала, наступала на разним приредбама са фолклором. Буквално сам сваког викенда имала приредбу, нема места где нисам била у Србији", рекла је Рада, а потом се присетила својих првих јавних наступа:

"Највише сам певала Силванине песме, ухватила сам се за њу и свима је било чудно како да тако мало дете пева њене нумере. Мени је све то од тате прешло, ја сам стварно татино дете. Он је одувек волео те лепе и чисте вокале".

Како је рекла, није било ни мало лако пјевати ноћима заредом, поготово за дјевојчицу од шеснаест година.

"Највише сам радила свадбе и крштења од шеснаесте године, али и испраћаје у војску, а дискотеке сам слабије радила. Ја нисам имала радно време од два сата, као што се данас зна колико ти траје наступ у дискотеци. Свадбе су умеле да трају и по три дана, данас је то реткост. Док ја певам на свадби, тата за то време једе и спава у колима, чека ме и кад ја завршим онако уморна с татом у кола и идемо кући, спавам у колима до куће", испричала је Манојловићева.

Иако је данас једна од највећих звијезда, своје родно Четереже поносно помиње у свакој прилици и како каже своју прошлост не заборавља.

"Има нешто у мом мозгу што ме тера да се често враћам у прошлост, што је можда и добро. Док возим ауто данас ми често падне на памет како ми је некада била мисаона именица да имамо ауто који неће да се поквари на путу и да тата не мора да га поправља. Иначе тата је аутомеханичар и много воли да поправља и чачка све око кола. Зато ценим све што имам и што сам зарадила", поносно је признала пјевачица својевремено у емисији „Из профила“.

Захваљући „Звездама Гранда“ живот јој се потпуно промијенио, а данас себи и члановима своје породице може да обезбиједи лагодан живот о коме су некада само маштали.

"Сећам се кад сам дошла у „Звезде Гранда“ каже мени фризерка која је долазила на снимања да морамо нешто да урадимо са мојом косом, а ја пре тога никада нисам била код фризерке. Урадила ми је неке светлије праменове, па сам тад обукла неку тиграсту хаљину и чак сам почела да се осећам секси, а до тад сам била у фазону да је битно само певање. Не знам, добила сам неко самопуздање и почела сам да се осећам добро", са осмијехом је испричала Рада и додала:

"Публика је то сигурно препознала, као види ову малу не пева само више, сад и изгледа добро" (смијех), преноси Гранд.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана