Пукла љубав која је трајала 12 година: Растају се Шакира и Пике?

ГС
Foto: Архива

Чини се да је љубавној причи која је почела прије 12 година на Свјетском првенству фудбалу у Јужној Африци дошао крај.

Свјетски медији пишу да се фудбалер Жерард Пике и пјевачица Шакира растају, а ове гласине је подгријало неколико чињеница.

Наиме, како медији пишу, фудбалер се иселио из породичног дома у свој стан у Барселони, гдје је и живио прије него што је упознао Шакиру.

Како пише Ел периодико, неколико комшија у згради видјело је фудбалера у току прошле недјеље неколико пута како улази и излази из свог момачког стана, а наводно је виђен и у ноћном проводу са групом пријатеља међу којима је био и фудбалер Рики Пуиг.

Такође, многи су у последњој Шакириној песми "Te Felicito", која је објављена ове године, "видјели" њен "обрачун" са мушкарцем са којим је провела посљедњих 12 година.

"Како бих те употпунила, уништила сам себе. Упозоравали су ме, али нисам обраћала пажњу. Схватила сам да је све твоје лажно, то је била кап која је прелила чашу. Немој да ми кажеш да ти је жао, иако изгледаш искрено. Ја те добро познајем и знам да лажеш. Честитам ти на доброј глуми, у коју си ме увјерио. Срећно са даљим улогама, изгледаш добро у тој представи", речи су песме "Te Felicito."

Корак даље су ишли поједини медији, па су као знак да нешто није у реду јесте видјели у томе што у посљедње вријеме Пике и Шакира нису дијелили садржај на друштвеним мрежама иако су дотад углавном били ажурни, преноси Б92.

Шта се крије иза бријега? Као разлог наводног растанка, медији напомињу превару те да је славног фудбалера пјевачица ухватила у прељуби.

Шакира и Пике су 12 година били у вези и имају два сина, Милана и Сашу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана