Пукла љубав: Каћа оставила Банета због преваре

Агенције
Пукла љубав: Каћа оставила Банета због преваре

Београд - Некадашња “Звезда Гранда“ Лесковчанка Катарина Живковић окончала је трогодишњу везу са манекеном Банетом Јанковићем, након што је, наводно, сазнала да ју је преварио током љета, преносе агенције.

Пар је најприје покушао да разлаз сакрије од медија, међутим, крај велике љубави потврдила је сама Катарина за београдске медије.

Ријалити пар већ недјељу дана не живи заједно, а млада пјевачица потврдила је за медије да је оставила свог дугогодишњег дечка Банета.

- Видећемо шта ћемо, договорили смо се да и он и ја више не говоримо о нашем међусобном односу за медије. Нека мало прође, да се главе охладе и видећемо шта ће се десити са нама – изјавила је Лесковчанка и тиме закључила даље спекулације о односу са Јанковићем.

Љубавна идила пољуљала се када је Катарина видјела фотографије свог дечка са другом дјевојком на јахти, док се она на сва уста хвалила како су она и Бане у харизматичној романси, а он се наводно “шврвћкао” около.

- Каћа је врло опуштена и фина девојка. Она је увек до сада Банету опраштала што се понаша слободније и шврљка около. Сад јој се све смучило и одлучила је да га остави. Он се правдао како није имао ништа са том другом девојком и како јој је веран, али она је баш љута на њега – испричала је Каћина другарица.

Популарни пар своју романсу је започео у ТВ шоу “Фарма“ 2010. године, у коме је Катарина освојила главну награду од 100.000 евра, а убрзо након завршетка ријалитија, започели су и заједнички живот под истим кровом.

Спекулисало се да су неколико пута раскидали током година, међутим, ниједном нису дефинитивни крај потврдили медијима, све до сад.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана