"Пукла" љубав између атрактивне Бањалучанке и "Господина Савршеног"

ГС
Foto: Инстаграм

Пукла је љубав између Бањалучанке Станкице Стојановић и "Господина Савршеног" Тонија Шћулца који су били заједно од маја прошле године.

Сплићанин и звијезда треће сезоне популарног реалитy схоwа „Господин Савршени“ Тони, посљедња је четири мјесеца провео као гостујући професор и на Универзитету у Латвији.

Станкица, која се бави дизајнирањем женских одијела, за то вријеме била посвећена селидби. Од заједничког живота у Сплиту чини се ипак неће бити ништа.

– Заправо не селим се нигдје предалеко, свега 500 метара од свог старог стана, али и даље сам у Бања Луци. Само сам жељела инвестирати у животни простор какав желим. Тај тренутак ми је био јако важан, како због мог особног задовољства, тако и због потреба посла којим се бавим – рекла је Станкица за Сторy.

На питање усељава ли се с Тонијем, одговорила је: „У стан се усељавам с Кићом (псом), а Тони ће увијек бити нама драг гост.“

Открила је да су у „одличном, пријатељском односу“.

– Баш прије пар дана посјетио је мене и моју обитељ. Поштовање и брига једно за другог које смо стекли за вријеме везе, увијек ће бити дио нашег односа – додала је.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stanka Stojanović (@stankicas)

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана