Пукла брука у Холивуду: Анђелина варала Бреда са камерманом?

Агенције
Пукла брука у Холивуду: Анђелина варала Бреда са камерманом?

Они се наводно толико допадају једно другом да отворено флертују у јавности и да не успијевају да сакрију сексуалну тензију.

Већ неко вријеме се шушка да је брак славног пара Анђелине Џоли и Бреда Пита пред распадањем, сада су испливале нове информације које су додатно подгријале ове наводе, пише Story.rs.


Како преноси Парент Хералд, Анђелина је Пита преварила с једним камерманом, што популарни глумац није могао да јој опрости, па ће се њихов брак окончати.

Страни медији јављају да је лепа оскаровка тренутно у Камбоџи, гдје режира филм Прво су убили мог оца, али и гдје је ступила у забрањену везу с једним од чланова свог тима. Штавише, они се наводно толико допадају једно другом да отворено флертују у јавности и да не успијевају да сакрију сексуалну тензију.

Представници за штампу славног пара још увијек нису потврдили ниједну од ових информација, а Парент Хералд истиче да Пит планира да напусти Анђелину и заснује дом у Енглеској.

Убрзо пошто су се гласине појавиле, глумица се вратила у Лос Анђелес с Паксом, Шајло и Захаром, троје од своје шесторо дјеце.

Уколико је вијест о разводу истинита, могуће је да Бред неће дуго туговати. Како пише Hollywood life, он би утеху могао да нађе у загрљају младе Селене Гомез, с којом га све чешће спајају.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана