Пуца брак између Анђелине и Бреда

Агенције
Пуца брак између Анђелине и Бреда

Ако је вјеровати магазину ‘The National Enquirer’, дошао је крај брака најславнијег глумачког пара на свијету, Анђелине Џоли и Бреда Пита, којим слиједи епска борба око подијеле пола милијарде долара имовине и бриге над њихово шестеро дјеце.

Иако су многи вјеровали да ће један од најљепших холивудских парова остати заједно, Анђелина Џоли и Бред Пит, доноси ‘The National Enquirer’, одлучили су кренути свако својим путем.

Наиме, најновије издање ‘The National Enquirer’ доноси да је славни пар 5. децембра започео бракоразводну парницу. Наводно је 52-годишњи Пит недавно дошао у Камоџу како би супругу суочио с њезином невјером. Како тврде упућени извори, само шест дана након што је њихов рат започео, узрујана Анђелина повела је дјецу са собом. Надаље, тврде извори, Џоли је оптужила Бреда да је имао афере с двоје мушкараца и једном женом. ‘The National Enquirer тврди да посједује папире који доказују да се пар разводи, те како ће се одвијати њихова правна битка.

Поткрај јуна ове године, магазин ‘ItTouch’ донио је причу да је само питање времена кад ће се њихов брак распасти. Анђелина и Бред почели су се жестоко свађати убрзо након вјенчања у августу 2014. године, а све је кулминирало током снимања филма ‘By The Sea’ у којем заједно глуме.

Питање развода потакнуо је глумац јер више није могао поднијети Анђелинину потребу да га контролише.

– Иако му је у почетку одговарало да она преузме контролу, одлучио је одузети моћ коју је имала над њим.То је за Анђелину најинтимнији филм и значи јој јако пуно. Молила је Бреда да остану заједно док филм не постане хит, што она чврсто вјерује да ће бити. Он је тешке воље пристао – рекао је неименовани извор.

Хоће ли се наизглед нераскидив пар ипак одлучити на фаталан корак вријеме ће показати, али цијела прича најтеже ће пасти њиховој дјеци због које су и вјенчали.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана