Публика луда за Кети Пери и Харијем Потером

Глас Српске
Публика луда за Кети Пери и Харијем Потером

На овогодишњој додјели "Пипл чојс" награда филм "Хари Потер и реликвије смрти 2" и пјевачица Кети Пери освојили су највише признања публике.

Посљедњи филм из саге о дјечаку чаробњаку освојио је четири награде, укључујући награду за најбољи филм и омиљене све глумце.

Пери, која није присуствовала церемонији уручења награда због недавног растанка са комичарем Раселом Брендом, освојила је пет трофеја, укључујући и награде у категорији за најбољег женског умјетника, најбољу пјесму "Е.Т" и извођача са најуспјешнијом турнејом.

Романтични филм "Дјеверуше" освојио је награду за најбољи филм, а глумац Yони Деп изабран је за најбољег глумца. Глумица Ема Стоун освојила је двије награде - за најбољу филмску глумицу и за омиљену глумицу у комедији за улоге у филмовима "Служавке" и "Луда, глупа љубав".

Пјевачица Деми Ловато изгласана је за омиљеног поп извођача, а ово признање прати њен повратак у свијет шоу бизниса. Са њом су у конкуренцији биле још и Леди Гага и Бијонсе. "Maron 5" је освојио награду за најбољи бенд.

Телевизијске награде додијељене су звијезди Фоксове музичке серије "Гли" Леи Мишел и Нилу Патрику Харису за улогу у серији "Како сам упознао твоју мајку", која је такође освојила награду за најбољу телевизијску комедију. Серија "Двије сиромашне дјевојке" изгласана је за најбољу нову ТВ комедију.

Глумац Aдам Сандлер освојио је награду за најбољег глумца у комедији, а филм "Вода за слонове" у којем игра Роберт Патинсон, глумац "Сумрак" саге, освојио је награду за најбољу филмску драму.

У новој категорији - омиљена филмска икона, глумац Морган Фримен је тријумфовао над Yорyом Клунијем, Харисоном Фордом, Томом Хенксом и Робертом де Ниром.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана