Птичји измет и пчелињи отров на лицима славних дама

Агенције
Птичји измет и пчелињи отров на лицима славних дама

Дјевојке широм свијета би дале све само да изгледају као њихове омиљене звијезде.

Међутим, када би знале шта јавне личности користе да би изгледале беспријекорно сваког дана, сигурни смо да би промијениле мишљење. На интернету су се појавили најшокантнији и најскупљи третмани које користе познате даме, а које би остали остали заобишли у широком луку.

Пчелињи отров на лицу Кејт Мидлтон

Иако је војвоткиња, Кејт Мидлтон позната је по томе што не расипа новац на скупе третмане и гардеробу. Међутим, с времена на вријеме потроши чак 250 долара за третман лица који садржи пчелињи отров. Наиме, сматра се да је овај отров природна алтернатива за ботокс. Војвоткиња је толико опсједнута овим третманом да га користи и код куће.

За Викторију Бекам маска од славујевог измета

Вјероватно сте мислили да је бјути рутина Викторије Бекам гламурозна, али преварили сте се, у ствари је веома одвратна. Она плаћа чак 180 долара за гејшин третман лица који траје 60 минута, а у себи садржи пудер славујевог измета.

Змијски отров на лицу Гвинет Палтроу

Славна глумица потроши чак 21.000 долара мјесечно на различите третмане. Један од њој омиљених третмана јесте маска за лице од змијског отрова која кошта 195 долара. Али то можда није најчуднији корак у њеној рутини. Наиме, глумица не користи тоалет папир, већ памучне пешкириће који коштају 956 долара.

Џенифер Лопез обожава крему са плацентом

У петој деценији живота Џенифер Лопез изгледа одлично за своје године. Њена мала тајна је крема за лице са плацентом. Толико воли овај производ да га купује два пута недјељно, што кошта 1.000 долара за само седам дана, али то није ништа за њу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана