Прво појављивање славне манекенке након довођења у везу са Епстином ФОТО

ГС
Foto: Агенције

Наоми Кембел, једна од најпознатијих манекенки на свијету, постала је предмет медијске пажње након што се њено име појавило у документима везаним за Џефрија Епстина.

Први пут након што су се документи појавили, Кембелова је виђена у Дубаију са пријатељицом. Како каже Епстинов пилот, Дејвид Роџерс, 53-годишња звијезда је била једна од оних које су путовале Епстиновим приватним авионом.

У видео снимку из 2019. године, Кембелова је признала да је познавала Епстина, али је нагласила да није била упућена у његове "нечасне активности." Изјавила је да је шокирана оптужбама које је доживјела због својих веза с људима "сумњиве репутације", додајући да не жели да буде осуђивана због своје прошлости, преноси Б92.

Ипак, у судским документима које је објавила Вирџинија Џуфри, једна од Епстинових наводних жртава, спомиње се да је он имао огромну колекцију фотографија на својој имовини у Палм Бичу на Флориди. У тој колекцији су, између осталих, биле и фотографије Наоми Кембел. Џуфри је описала како је Епстин отворено показивао своје језиве навике, истичући броње слике у сваком дому у којем је живео, пише Дејли Мејл.

Подсјетимо, Наоми Кембел, иако се нашла у средишту медијске буре због својих веза са Епстином, наставља је да се истиче као модна икона. Њена сарадња са "PrettyLittleThing" показује да и даље има утицај на модну индустрију, посебно међу млађом публиком. Док се бори са оптужбама и медијским притисцима, Кембелова наставља да гради своју модну империју инспиришући жене широм свијета да буду аутентичне.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана