Прво плакала, послије се опуштено скидала

Глас Српске
Прво плакала, послије се опуштено скидала

Да је сваки почетак тежак доказује и Памела Aндерсон, рекордерка у сликању за магазин "Плејбој". Прво голишаво сликање прошло јој је у сузама и са мучнином, али, на срећу њених обожавалаца, срамежљивост је превладала у рекордном року. Памела је била шокирана када јој је издавач понудио сликање за познати часопис, али је нервозу брзо пребродила.

- Била сам јако збуњена. Рекла сам мами за понуду, а она ми је одушевљено казала да пристанем. Била сам толико срамежљива да ми је било зло. Направили су насловницу већ са првом ролом филма јер сам ја у сузама мислила "о Боже, та жена ми је дотакла груди, није ово за мене" - испричала је Памела.

Но, наставља секс-бомба, како је снимање пролазило, тако је и она постајала све опуштенија, па су је на крају морали спријечити да из студија оде гола.

- Сјећам се да сам била у теретани са Кимберли Хефнер и гледале смо слике за часопис, а ја сам остала задивљена тијелима тих жена - изјавила је љепотица чије ће тијело, по 13. пут, красити јануарско издање "Плејбоја", што је својеврстан рекорд.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана