Прво је било смијешно, а послије страшно: Ово је син Ким Кардашијан написао о својој мајци

Г.С.
Прво је било смијешно, а послије страшно: Ово је син Ким Кардашијан написао о својој мајци

Многе је одушевио гест, а када су прочитали шта пише нису могли да се не насмију

Ријалити звијезда Ким Кардашијан насмијала је све када је објавила шта је добила од четворогодишњег сина Сејнта Веста на Дан мајки.

Многе је одушевио гест, а када су прочитали шта пише нису могли да се не насмију. Кардашијанкин четворогодишњи син писао је о својој мајци, али на веома необичан начин.

Он је написао да Ким има двије године, на шта је одреаговала и сама ријалити звијезда. Међутим његова слиједећа констатација помало је забринула све.

“Моја мајка воли...”, писало је, а Сејнти је додао: “Да ме остави самог”. Његова опаска у први мах дјеловала је симпатично, а онда су поједини коментарисали да Карадшијанка “често игнорише дјецу”.

Наиме, друштвеним мрежама круже снимци како се Ким шминка и крије у тоалету од своје ћерке Норт Вест. Снимак је изазвао опречне реакције, од тога да је “мала Норт напорна”, до тога “да су симпатичне”...

Подсјетимо, Ким и Кање вјенчали су се 2014. године и имају четворо дјеце, ћерку Норт Вест (6), сина Сејнта (4), ћерку Чикаго (2) и сина Псалма (1).

Прво двоје насљедника родила је Ким, док су Чикаго и Псалма, старлета и репер добили уз помоћ сурогат мајке коју су платили.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана