Прва изјава Дарка Лазића од рођења кћерке

GS
Прва изјава Дарка Лазића од рођења кћерке

Пјевач Дарко Лазић славио је рођење кћерке Срне у једном ресторану у Руми.

Он је угостио бројне пријатеље са естраде, као и најближе, а међу званицима су његова мајка са партнером Драганом, рођени брат, Катаринине сестре и бројне колеге.

Пјевач је попричао са медијима испред ресторана у ком се одржава славље, наравно у исцијепаној мајици, али са широким осмијехом.

- Не знам колико сам попио, ако ћемо да рачунамо од недјеље, изгубио сам број... - рекао је кроз осмијех док је причао и дочекивао госте, а онда одговорио да ли је најсрећнији човјек на свијету тренутно и да ли је видио насљедницу.

-  Ја сам... Итекако срећан човјек. Срећан сам већ одавно. А данас поготово. Имам ми још једну малу принцезу коју сам желио. Видио сам је само преко телефона пошто не дају да се улази у болницу. 

Каћа се породила у државној болници, а Дарко је мишљења да су тамо најбољи љекари и открио на кога беба личи.

- На мене. Она стварно личи на мене. Стварно личи на мене. И једе, као ја. Каже Каћа да једе највише, а најмања је. Каћин термин је био за мој рођендан. Међутим, то не бирамо ми. Она кад хоће вани, она излази вани. Лорена и Алексеј су одушевљени - и поменуо да Ана Севић неће доћи вечерас јер има снимање, али да је на прославу прије неко вече стигла прва и била највеселија. Поменуо је и да Марина неће доћи јер син Алексеј има температуру, али мало се сневеселио када су га питали ко му фали вечерас на прослави.

-  Знаш ко ми фали, нећу причати о томе - био је јасан Дарко, а није одговорио на питање о мајци.

Открио је и кад би сљедеће дијете.

- Ако бог да, за једно двије године - рекао је пјевач.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана