Прва Индијка која се скида за Плејбој

Aгенције
Прва Индијка која се скида за Плејбој

Боливудска глумица Шерлин Чопра појавиће у новембарском издању мушког часописа "Плејбој'', као прва Индијка која је позирала нага за тај магазин.

Ова глумица, која је остварила незнатан број улога у боливудским филмовима, писала је уредништву тог магазина и тражила да позира гола.

У Индији је већ оптужена да је осрамотила своју земљу јер ће бити прва Индијка која ће се сликати за тај часопис.

У разговору за Би-Би-Си на хинду језику, Чопра (28) је признала да је пред њом тежак задатак. "Није лако бити гола пред камерама и изгледати добро у исто вријеме".

Иако је тај часопис забрањен у Индији, њени земљаци фотографије ће моћи да виде путем интернета.

„Она није секси, она је одбојна", написао је један критичар на твитеру.

Неки индијски колумнисти напали су „Плејбој" због називања гђице Чопре „боливудском легендом", истичући да је она до сада имала само минорне улоге.

„У вријеме када су недужне жене широм земље предмет сексуалног злостављања и понижења, човјек се пита да ли ће слике Шерлин Чопре повредити интегритет жене", написала је коментаторка Гајатри Санкар.

Нимало уздрмана овим критикама, Чопра је наговјестила да би њен слиједећи корак могли да буду секс филмови.

Она је рекла да млади Индијци „хрле ка либерализацији и да неконвенционални животни избори више нису табу".

Но, упркос могућим оспоравањима са којима ће се суочити, Шерлин је поносна на то што је урадила. ''Бићу прва Индијка која је нага позирала за 'Плејбој' и нико ми не може одузети то достигнуће", рекла је она, додајући да је њена сестра поносна на њу, а да мајци још није саопштила своју одлуку.

Магазин "Плејбој", који је познат по фотографијама голих лепотица, основао је Хју Хефнер у Чикагу 1953. године. Један од најпознатијих свјетских брендова забрањен је у многим дијеловима Азије.

За њега су током година позирале многе познате жене као што су Синди Крофорд, Ким Бејсингер, Урсула Андрес и, у јануару, Линдзи Лохан чије је позирање такође изазвало контроверзе.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана