Провео са њом 288 дана на онкологији: Ово је супруга Радоша Бајића, која је побиједила карцином

Г.С.
Провео са њом 288 дана на онкологији: Ово је супруга Радоша Бајића, која је побиједила карцином

Радош Бајић већ пет деценија ужива у складном браку са супругом Миленом, која се готово никада не појављује у јавности.

„4.маја 1973. годину упознао сам прелепу Милену Бјелић која ће после 3 године постати Бајић... Ручак на картонској кутији, две виљушке и две кашике, изнајмљена соба са употребом заједничког купатила - борба, одрицања, скромност, истрајност, поверење и бескрајна љубав која траје до данас... На многаја љета...Р - написао је Бајић.

Како је раније причао, са њом је почео од нуле и једно другом су снажна подршка. Милена се борила са опаком болешћу, а како је Радош својевремено испричао, он је 288 дана провео са њом на онкологији.

- Ја сам супруг жене која је била оболела од рака дојке, а искрено желим да охрабрим све мајке, сестре, супруге, ћерке, баке, и да им кажем да на крају тунела има светла. И Радојка је у серији наставила да живи, као што је и моја супруга Милена. Двеста осамдесет осам дана сам са њом провео на београдском Институту за онкологију, помажући јој у грозничавој и тешкој борби. Иако сам увек чувао свој приватни живот као оазу, у договору са супругом и децом, одлучио сам да изађем пред јавност са својим искуством зарад свих оних жена којима треба помоћ - рекао је раније Радош Бајић за медије.

Радош је такође једном приликом испричао да је на почетку каријере добио понуду да оде у Холивуд, међутим од тога је одустао јер нису пристали да са њим пође и његова супруга.

- Свакако да постоји. И то не само једна – већ многе… Ипак, поменућу само једну. Као млад глумац, 1976. године добио сам позив и уговор за Холивуд од великог америчког продуцента Оливера Унгера – где ме је чекала улога у филму Волтера Хила „Ратници подземља“. Нисам отишао јер нису пристали на услов да са мном пође и моја Милена. Да сам отпутовао, то би аутоматски значило крај и наше љубави и заједничког живота. Никада се нисам покајао јер сам између живота и славе изабрао - живот… - рекао је глумац.

Иначе, Радош често објављује фотографије са породицом, те тиме показује да му је то најсветије у животу.
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана