Прописи закочили повратак Тање Савић

Глас Српске
Прописи закочили повратак Тање Савић

Тања Савић, једна од најпопуларнијих звијезда "Гранда", вјероватно није могла ни да сања да ће јој због аустралијских прописа и компликоване папирологије повратак у Србију бити пролонгиран.

Наиме, Тања је одавно требало да дође у Србију, али увијек јој искрсне неки проблем. Прије мјесец дана, погоршало се здравствено стање њеног свекра, па су сви били фокусирани на њега. Сад се то колико-толико стабилизовало и таман кад су она и њен супруг Душко почели да пакују кофере за себе и осмомјесечног синчића Максима, појавио се проблем са добијањем аустралијског држављанства. Тања је давно поднијела потребну документацију, али тамошње бирократе траже додатне формуларе, папире, потврде, па опет морају да одложе долазак.

- Тања, Душан и Максим требало је већ да дођу, али чекају неке папире. Нешто се одужило. Обећали су да ће Тањи ових дана из амбасаде послати ту потребну документацију. Сви смо их се ужелели, поготову малог сестрића Максима, кога смо до сада, нажалост, имали прилике да видимо само преко скајпа - рекла Тањина сестра Биља.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана