Пропало вјенчање Ејми Вајнхаус

Глас српске
Пропало вјенчање Ејми Вајнхаус

Ејми Вајнхаус најавила је да ће се почетком фебруара поново удати за бившег супруга Блејка Филдера-Сивила. Ипак, чини се да од њиховог спектакуларног вјенчања на Светој Луцији неће бити ништа с обзиром на то да Блејк има другу заручницу с којом је виђен почетком мјесеца у Шефилду да размјењује њежности, јавља "News of The World".

- Нисмо стигли до спаваће собе колико смо жељели да водимо љубав, па смо то обавили чим смо ушли у стан, у дневној соби - рекла је 31-годишња Сара Aспин прије неколико седмица на питање новинара о њиховим заједничким фотографијама.

Послије жестоког секса, додала је она, наставили су да леже у кревету и расправљају о плановима око свадбе.

- Одлучили смо се за тропско вјенчање, а послије тога смо планирали да одемо на медени мјесец у Мексико. Чак ми је рекао да жели да родим његово дијете - рекла је бринета која се неколико дана касније, ипак, предомислила.

Наиме, иако јој је Блејк скидао звијезде с неба и тврдио јој да његовог вјенчања с Aјми неће бити, 31-годишњакиња је схватила да је она та којој бивши зависник лаже те је одлучила да прекине сваки контакт с њим. Ипак, иако од њиховог вјенчања неће бити ништа, питање је како ће реаговати контроверзна Ејми када види фотографије свог заручника на којима грли и љуби другу жену. Чини се да би Блејк, познавајући Ејми, могао да остане нежења.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана