Пронађена турска глумица која је нестала након земљотреса

Агенције
Пронађена турска глумица која је нестала након земљотреса

Турска глумица Џансу Дере пронађена је након што су се њени обожаватељи забринули када је након разорних земљотреса нестала с друштвених мрежа.

Турски медији расписали су се како је једна од најпопуларнијих тамошњих глумица Џансу Дере нестала након разорних потреса.

За њом се трагало, а обожаватеље је забринула чињеница да се није огласила на друштвеним мрежама након трагедије.

Кућа турске љепотице наводно се налази у епицентру потреса, а један тамошњи новинар је изјавио како глумица посљедњих дана помаже својим суграђанима, али то није умирило њене обожаватеље.

На друштвеним мрежама сада су се појавили снимци на којима се види глумица како помаже људима који су остали без својих домова.

Џансу је уз још неке колегинице пружила подршку турском народу у тешким тренуцима и заборавила на славу.

Подсјетимо, 41-годишња Џансу Дере је бивша манекенка и несуђена археолошкиња коју турски продуценти прву зову кад им треба фатална жена која ће привући милионе гледалаца пред мале екране.

"Обожавам глуму, али не и славу, јер на јавном мјесту немам ни пет секунди мира. Свака моја реч и сваки мој поступак су под лупом, а тако је напорно живјети. Али кад боље размислим, то је мала цијена коју треба платити за све добро што ми глума доноси", говори ова љепотица.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана