Пронађена изгубљена ћерка Мерилин Монро и Џона Кенедија?

Срна
Пронађена изгубљена ћерка Мерилин Монро и Џона Кенедија?

Иако је прошло више од педесет година од смрти Мерилин Монро, једна од најљепших глумица и даље је у жижи јавности.

Тврдњу гинеколога познате глумице који је прије много година рекао да је Мерлинка након два побачаја у јуну 1961. године родила ћерку могло би да потврди постојање Гладис Бакер Морис.


Педесеттрогодишња Гледис је покренула судски поступак будући да је највећи дио живота провела у увјерењу да је даљи потомак чувене глумице, тачније ћерка њене рођаке Мередит Бајкер.

Ипак, Мередит је у марту 2014. година на самрти признала својој ћерки да је усвојена и да је заправо плод забрањене љубави између Мерилин Монро и Џона Кенедија.

"Рекла ми је да се Мерилин плашила да ће браћа Кенеди убити и њу и дијете ако сазнају за трудноћу, тако да се породила у тајности и убрзо ме након рођења сакрила код ње", открила је Гледис.

Након што је пронашла документа да је заиста усвојен Гледис је привела крају поступак доказивања родбинских веза са једним од најинтригантнијих парова у историји. Уколико ДНК покаже да је заиста ћерка Мерилин Монро и Џона Кенеди процјењује се да ће добити 100 милиона долара колико се процјењује богатство чувене глумице које се годишње увећава за невјероватних пет милиона.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана