Промијењен опис Хелен Вуд

Глас Српске
Промијењен опис Хелен Вуд

БОЛТОН - Бивша љубавница звијезде Фудбалског клуба Манчестер јунајтед и енглеске репрезентације Вејна Рунија, Хелен Вуд, претучена је скоро до непрепознатљивости у једном локалном пабу у Болтону.

Двојица мушкараца и седам жена напали су несрећну дјевојку, која је завршила са сломљеним носом, отисцима ђонова на лицу, подливима и модрицама на цијелом тијелу.

Хеленини пријатељи кажу да је група прво фотографисала и провоцирала, пјевајући пјесме о Рунију, са којим је прошлог љета ухваћена у сексу утроје. Они су је провоцирали тражећи њену реакцију.

Вудова је прво замолила групу да престане са увредама и погрдним називима, али је услиједило гурање, ударање у главу, а кад је пала на бетон, нападачи су почели и да је шутирају. Она се у изјави за енглеске медије пожалила да су жене биле посебно агресивне и да су је из све снаге газиле ципелама са високом, танком штиклом уз псовке: "Ј... те Вејн..."

- Уплашила сам се за свој живот. Могла је нека штикла да заврши у мом оку и да га изгубим. Заиста је ово непријатно искуство - изјавила је Хелен Вуд.

Друга дјевојка која је признала да је имала секс утроје са Рунијем, Џенифер Томпсон, била је приморана да напусти клуб у Ливерпулу прошлог мјесеца због малтретирања. Она није прошла као Вудова с повредама главе и тијела, али је такође имала много непријатности због блудничења утроје са робусним центарфором "црвених ђавола" са "Олд Трафода".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана