Проговорила ванбрачна кћерка Кардашијана

Aгенције
Проговорила ванбрачна кћерка Кардашијана

Пошто су Крис и Брус Џенер јавно потврдили да су се развели, настала је нова драма у породици Кардашијан. Ако је судити према писању америчких медија, изгледа да ће бити откривена стара, добро чувана тајна ове породице.

Часопис "ОК!" пише да Ким, Клое, Кортни и Роб имају сестру која се наводно зове Емилија Моралес. Двадесетједногодишња дјевојка је ванбрачно дијете њиховог покојног оца Роберта.

Извори блиски студенткињи Емилији испричали су новинарима да је њена мајка у младости имала аферу са Киминим оцем Робертом док је у Лондону радила као секретарица.

- Роберт је имао тајне које је скривао од породице - пишу медији и истичу да Емилија изгледа баш као и сестре Кардашијан.

Наводи се да Емилија студира природне науке, али и да је жељна медијске пажње.

Из најпознатије ријалити породице још се нико није огласио о овим нагађањима, а обожаваоци не сумњају да ће убрзо сазнати да ли постоји још једна сестра Кардашијан и да ће фокус бити на откривању тајне сестре Емилије Моралес.

Три славне сестре Кардашијан ових дана су у свађи. Судећи према наводима магазина "Лајф енд стајл", Кортни је замјерила Ким што је оставила тромјесечну кћерку Норт у Калифорнији и отишла на пут у Париз на седмицу моде.

- Кортни је своју дјецу када су били бебе могла да остави на само неколико часова. Она сматра да је Ким поставила Кањеа и свој имиџ испред бебе - наводи извор близак породици.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана